PolaQ Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 @endriu25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ja też chce taką łopate! IDE COŚ ODKOPAĆ! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamikz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Jakie odkopanie tematu, zastanowiliście się co w ogóle piszecie? Odkopanie to jest wtedy gdy się odpowiada np. na pytanie zadane kilka miesięcy wcześniej, lub po takim czasie wtrąca swoje 3 grosze. Czyli najprościej mówiąc w wypadku gdy temat czy problem jest dawno nieaktualny. A tu? Offtopowy temat służący jak sam autor twierdzi do tego by użytkownicy chwalili się jakie było ich pierwsze auto. Co za różnica czy kolejny post pojawi się za miesiąc czy pięć? No ale najlepiej wyśmiać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kolega powyżej ma trochę racji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dobry filmik prezentujący 10 samochodów do 10k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwekoo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Moim pierwszym samochodem był Ford Focus - 2003 rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjanik90 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Fiat Punto z 1996 roku. Super autko jak na pierwszy samochod. Byl bezawaryjny. Tylko troche rdzewial Ale trudno, i tak fajne wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldeczek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ja po zdaniu prawa jazdy dostałem od rodziców auto Opel Kadett, 1984, 1.2 benzynka... cóż za wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wczorajszy nabytek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Śliczny [emoji23]Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalarepa150 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 mój pierwszy samochód, dostałam od rodziców na 18-stkę, był to VW golf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlopek999 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Ja kupilem sobie poloneza za moja pierwsza pensje. Byl to super samochod Do dzis bym nim jezdzil gdyby nie to ze dachowalem... Bardzo żałuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakrysara Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 a Moim pierwszym samochodem był VW golfik,cóż jak dla kobiety to w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawer22 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Moim pierwszym samochodem był Fiat 126p. I to całkiem niedawno Jezdzilbym nim do dzis gdyby nie wypadek... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi