Maszek Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ,,Unfortunately, the process com.android.phone has stopped'' - Takie coś mam po włączeniu telefonu. Nie wiem co z tym zrobić. to wgrywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. a wipe data zrobione ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Tak, robiłem wipe'y, nic to nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Więc obstawiam złe gapps. Jakie instalowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 http://cyanmod.pl/gapps/#1443599728663-9850630e-8deb 'Pobierz Gapps CM 12.1' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Zle spojrzalem.. Sprobuj jeszcze raz wgrac rom, z wipe data Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 To samo. Nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Podaj dokładnie model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 GT-i9100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 hm.. a powrót do stock i od nowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 ok, działa, ale teraz drugi problem, nie działa na nim root, wszedłem w opcje programistyczne i dałem roota, ale w aplikacjach pisze, że go nie mam, o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 musi działać. gdzie testujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 np. Root Booster albo w Menedżer Plików(chciałem coś zmienić w systemie), pisze, że nie mam roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 spróbuj reboot.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 próbowałem i nic ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 zrób backup systemu w twrp i wgraj to, nie gwarantuję, że zadziała https://download.chainfire.eu/696/SuperSU/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 już to robiłem, też nic nie dało, jak otwieram tę apke to pisze, że nie została zainstalowana ; już to robiłem, też nic nie dało, jak otwieram tę apke to pisze, że nie została zainstalowana ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 to się wgrywa przez recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 to oczywiste, zainstalowałem i pisało, że się zainstalowało, ale działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 dziwne.. wgraj cma jeszcze raz, bez żadnych wipe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maszek Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dziękuję, działa Tak, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 czyli zamykać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maszek
,,Unfortunately, the process com.android.phone has stopped'' - Takie coś mam po włączeniu telefonu.
Nie wiem co z tym zrobić.
to wgrywałem.
22 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi