Adorni Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Czołem! Chciałbym wgrać nowy soft do mojego telefonu, Samsung Galaxy S, i w związku z tym pytam, czy na tym forum można uzyskać pomoc w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Tutorial jest dostępny na forum. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adorni Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Boję się, że coś spieprzę... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Ten samsung należy do grupy którą da się przywrócić do żywych Postaram się dzisiaj zrobić poradnik jak mi się uda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Adorni
Czołem! Chciałbym wgrać nowy soft do mojego telefonu, Samsung Galaxy S, i w związku z tym pytam, czy na tym forum można uzyskać pomoc w tym temacie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi