nokia1xd Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam. Chcę kupić sobie telefon najlepiej jak by był nowy. Max cena to 600zł [ew. lekko powyżej]. Czego oczekuje: - System Android [najlepiej już lolipop] - Chcę aby był płynny, nie chcę żeby zaczął lagować po miesiącu - Wielkość najlepiej ~5'' - Najlepiej jak by było min. 2GB RAM Nie musi mieć jakieś dobrego aparatu czy dużo pamięci wewnętrznej. Na oku mam jak na razie: -Honor 4c -Motorola Moto gen. 2/3 (tu niestety 1gb ramu) -Meizu M2 lub może jakiś Xiaomi czy coś z Xperii/Galaxy? Co możecie polecić ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Więc tak za tą cenę warto moto g 2014 niby ma tylko 1 gb ramu lecz telefon radzi sobie bardzo dobrze między innymi przez czystego androida Polecam też Xiaomi Redmi Note 2 telefon bardzo dobry jak na swoją cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Moto 3 gen, ale niestety 16 GB + 2 GB RAM kosztuje ok 1000 zł Nexus 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zbyt mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 ja na Twoim miejscu poszukałbym czegoś w stylu Xiaomi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Ja bym szukał pośród ok. 2 letnich flagowców Sony, LG czy HTC. Wciąż dobre podzespoły, zwykle nienaganna jakość i dobre wsparcie. Do tego kupując taki sprzęt wiesz, że producent nie szedł na kompromisy, jak np. w przypadku modeli ze średniej półki gdzie masz jakąś mocną stronę kosztem braku czegoś innego, bo budżet... Do tego duża popularność (w przeciwieństwie do wielu chińczyków) gwarantuje zainteresowanie modderów danym modelem, jeśli na tym Ci zależy. Więc jeśli nie masz nic przeciwko używanym modelom, to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nokia1xd Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Patrzyłem też Xiaomi Redmi Note 2 - po tym co widzę, nie jest zły @Kamikz masz może jakieś konkretne modele na myśli ? Sam wcześniej się zastanawiałem na Galaxy S3 ale nie wiem czy będzie to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolaQ Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Więc jak masz budżet ~600zł z możliwością lekkiej dopłaty wybrałbym używanego LG G2 (w tej cenie dostaniesz w dobrym stanie egzemplarz), stary flagowiec od LG. Posiada 2GB ramu, ekran 5,2cala full hd, dobra bateria, wpasowuje się w dzisiejsze standardy smartfonów. @ Sam osobiście się rozglądam za tym modelem w podobnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nokia1xd Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Po przeanalizowaniu telefonów zastanawiam się na Xiaomi Redmi Note 2 a LG G2. Wiecie może jak G2 śmiga na lolipopie, jak z baterią itp. ? A jeśli bym się zdecydował na Redmi Note 2 to z jakiej strony najlepiej kupić bo oficjalnie chyba Xiaomi nie sprzedaje swoich telefonów w naszym kraju a na allegro jedna auckja to 700zł a druga to 500zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Na lollipoopie bateria dosc dlugo trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Moim zdaniem lepiej kupić Xiaomi ponieważ G2 ma już swoje lata . Jeśli chodzi zakup Xiaomi to szukaj np na olx ostatnio widzialem za 700 zł w tym 16 miesięcy gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nokia1xd
Witam.
Chcę kupić sobie telefon najlepiej jak by był nowy. Max cena to 600zł [ew. lekko powyżej]. Czego oczekuje:
- System Android [najlepiej już lolipop]
- Chcę aby był płynny, nie chcę żeby zaczął lagować po miesiącu
- Wielkość najlepiej ~5''
- Najlepiej jak by było min. 2GB RAM
Nie musi mieć jakieś dobrego aparatu czy dużo pamięci wewnętrznej.
Na oku mam jak na razie:
-Honor 4c
-Motorola Moto gen. 2/3 (tu niestety 1gb ramu)
-Meizu M2
lub może jakiś Xiaomi czy coś z Xperii/Galaxy?
Co możecie polecić ?
Pozdrawiam
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi