PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 ROM umarł 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkbass Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Rozumiem, że Viper oraz Xposed trzeba samemu sobie wgrać,tak? Można prosić o link do działającego Viper i Xposed? Cz tj na CM jest problem z mmsami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 z viperem ci nie pomoge, ale xposed znajdziesz w dziale xposed na forum a mmsy.. watpie żeby działały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jesli chodzi o mms to nie wiem:) szczerze mowiac nie sprawdzalem tego. Nie korzystam z mms i jakos kompletnie nie przyszlo mi to do glowy. Sprawdzilbym Ci to w tym momencie ale akurat nie mam nic na koncie hehe. Ale jesli dasz mi chwilke to sie zorientuje jesli chodzi o ten ROM. Tak trzeba samemu doinstalowax Xposed, ja korzystam i nie ma zadnego problemu, czasem przy restarcie po zainstalowaniu jakiegos modulu by delikatny bootlop ale ja od jakiegos czasu robie tak, instaluje modul, aktywuje go, wylaczam telefon wlaczam i gotowe. Postepujac w ten sposob wyeliminujesz wszelkie bootlopy. A Viper tez dziala swietnie korzystam z niego na codzien. Tylko instalacja vipera w tym wypadku wymaga custom recovery. Nie msm linku do niego bo pobralem zainstalowalem i jakos zagubilem skad go pobralem. Mam go u siebie na chomiku, jesli Cie to interesuje. Dobra, edytuje post opisze jak zainstalowac vipera i link:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkbass Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Ok, będe wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Temat zostal edytowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkbass Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 WYSKAKUJE I BŁAD INSTALACJI BIBLIOTEK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Na tym romie? Nie mozliwe, wczoraj instalowalem ten rom od nowa bo bawilem sie kernelami, zainstalowalem vipera i dziala be zarzutu Przykro mi ale cos zle musiales zrobic prosze zrzyt zrobiony przed chwil. W lewym gornym rogu, widac ze to blisspop. Spoiler Ja zrobilem wszystko jak wyzej napisane i dziala Nie rozumiem... ten sam model, ten sam rom, nawet data builidu ta sam, ten sam sposob instalacji romu i vipera a rozny efekt... Fizycznie niemozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkbass Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 zrobilem jeszcze raz... teraz mam... aplikacja viper fx nie reaguje. czy chcesz ją zamknąć? Juz ok.Zrobiłem Wipe i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie mam pojecia jak Ci pomoc ja robilem kilkakrotnie reinstalacje tego systemu i pozniej instalowalem vipera i efekt zawsze byl ten sam, wszystko dziala dobrze. Wszystkie romy i aplikacje ktore tutaj dodaje, wczesniej testowalem lub uzywam na codzien zreszta widziales zrzut? Ten sam rom i u mnie dziala i instalowalem w ten sposob ktory opisalem wiec nie wiem jak inaczej Ci moge pomoc. Zainstaluj busybox I sprobuj ponownie jeszcze raz zainstalowac biblioteki a jesli to nie pomoze mam jeszcze jedno rozwiazanie ale wadliwe, mianowicie przy kazdym update bedziesz musial aktualizowac biblioteki vipera i odinstalowywac systemowa aplikacje odpowiadajaca za efekty dzwiekowe:) ale strasznie mnie dziwi ze u Ciebie opisana metoda nie dziala Daj znac czy instalacja busybox pomogla. Co do tych mms to podobno dzialaja ale osobiscie w to watpie musisz sam sprawdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi