Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Przy restarcie telefonu załączył mi się tryb recovery i nie mogę teraz z niego wyjść. Klikam reboot system i nic. Proszę o szybką pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 A po wyjęciu baterii efekt jest ten sam>??> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Tak T_T Ktoś coś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jeżeli miałeś jakieś custom oprogramowanie spróbuj je wgrać ponownie przez te recovery. Jeżeli nic nie robiłeś na telefonie pozostaje tylko wipe lub wgranie ponowne oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 A masz zmontowany system i data w Recovery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Z góry przepraszam jak powiem coś głupiego (taki dzień) ale pomoże reflash stocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Musisz zaflashować byle jaki plik i wtedy wybrać reboot system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek “LunAtiC” Kula Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Dobra wgrałem nowe oprogramowanie. Wszystko git. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek “LunAtiC” Kula
Przy restarcie telefonu załączył mi się tryb recovery i nie mogę teraz z niego wyjść. Klikam reboot system i nic. Proszę o szybką pomoc!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi