wossek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mam pytanie jak zainstalować xposed na Huawei P8 lite, jeżeli jest ktoś kto wie jak to zrobić i mógłby napisać poradnik byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witaj. Temat został założony niezgodnie z regulaminem. Na przyszłość proszę, stosuj się do regulaminu. . Jest poradnik na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dział xposed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wossek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jest poradnik pod Huawei p8 lite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Lub to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wossek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ale nic nie wrzuciles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 W tapaltak nie widać linków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wossek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Aaa Tylko czy na emui można to zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Hmm. Czemu nie? @NeoCM można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wossek Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 No właśnie że nie idzie telefon łapie bootlopa, a do tego potrzebny jest rom deodex ale takiego romu nikt nie stworzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 EMUI to tylko nakładka Launchera koledzy ^^ Nie jest samoistnym systemem, opiera się na Androidzie. Czy można.. a jaki masz system (wersje) na tym Haweii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wossek Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Teraz mam zainstalowaną betę 6 androida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Xposed na każym systemie można instalować, wynagany jest tylko root? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wossek Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Mam odblokowany bootloader i telefon ma roota i każdą wersję xposed instalowałem x86 i x64 i za każdym razem telefon łapie bootlopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eryk Xdd Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Dnia 24.02.2016 o 14:35, wossek napisał: Mam odblokowany bootloader i telefon ma roota i każdą wersję xposed instalowałem x86 i x64 i za każdym razem telefon łapie bootlopa Ja dokładnie to samo. Dałby radę ktoś pomóc nam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rajder_ Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak pisałem w innym temacie Z xposed na huawei p8 lite jest trochę zabawy bo trzeba dopisać kilka linijek w plikach systemu. XPOSED na forum nie ma niestety poradnika, jak będę miał trochę czasu to go napiszę. W tym poradniku na xda trzeba trochę poszukać linków bo ten instalator xposed mi osobiście nie działał musiałem pobierać inny. XPOSED Installer Nie wiem czy linki które podałem zadziałają jeżeli nie postaram się je dosłać. Te trzy linijki musimy dopisać ponieważ Motywy emui działają podobnie do xposed. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3372290Klik Klik Klik z mojego P8 Lite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wossek
Mam pytanie jak zainstalować xposed na Huawei P8 lite, jeżeli jest ktoś kto wie jak to zrobić i mógłby napisać poradnik byłbym bardzo wdzięczny
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi