Patryk55 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) Witam mam LG G2 mini, nie wiem z jakiej strony najlepiej pobrać CWM i jak go zainstalować. Prosze o pomoc :-) Edytowane 19 Lutego 2016 przez NeoCM poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A masz odblokowany bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk55 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A jak sprawdzić czy sie ma odblokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tu masz informacje : http://forum.cyanmod.pl/forum/964-poradniki-romy-i-mody/ 1. Przeczytaj temat związku "Odblokowanie bootloadera" 2. Zobacz opcje ROOT 3. TWRP/ CWM - na końcu polecam robić tą operacje. Jeżeli nie masz wiedzy na temat modyfikacji to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk55 Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patryk55
Witam mam LG G2 mini, nie wiem z jakiej strony najlepiej pobrać CWM i jak go zainstalować. Prosze o pomoc :-)
Edytowane przez NeoCMpoprawka
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi