kojotte Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam, Juz od ponad roku używam CM na swoim telefonie, chce również zainstalować go u mojej zony lecz nie mam pojecia jak. Gdy ja instalowałem istniał jeszcze instalator CM a teraz widze ze go nie ma, wiec jak mam teraz zainstalowc go na telefonie? Prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Brak podanego modelu, zły dział, zły temat.. No ludzie regulamin istnieje EDIT: Czemu zwracasz uwagę użytkownikom? / NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Może... Powiesz na jaki model chcesz zainstalować? Bez tego nie dostaniesz pomocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojotte Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 sorry za zamieszanie, to nie tak miało być ale wyszło jak wyszło... chodzi o ten model https://download.cyanogenmod.org/?device=n7000 wersja stabilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Tak na prawdę nie rozumiemy o co CI chodzi? Bo podajesz instrumentalne informacje i nie wiemy do czego się odnieść, a tym bardziej z czym masz problem.. Rozumieć mam, że chodzi o Galaxy Note... Więc... o co tak naprawdę chodzi? I co stanowi problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojotte Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 tak chodzi o galaxy note od mojej kobiety, nie wiem jak mam zainstalowac CM. ja juz kozystam z niego od ponad roku i instalowałem go u siebie za pomoca instalatora teraz go niema wiec nie mam pojecia jak teraz zainstalowac go bez tego softu do instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dlatego musisz wgrać custom recovery (dostępny w dziale dla tego telefonu : Poradniki, Romy i Mody) Tam również znajdziesz pliki do pobrania. Pomoc: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Odblokowujesz bootloader, robisz roota, flashujesz custom recovery, wrzucasz paczkę .zip z romem do pamięci fona i z poziomu recovery instalujesz. To tak najprościej. Do galaxy note na pewno jest mnóstwo poradników i sposobów jak zrobić każdą z powyższych czynności, bo to popularny model, wystarczy poszukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Przecież Galaxy Note nie ma zablokowanego bootloadera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 W ogóle jakieś samsungi mają zablokowany bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kojotte Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 dzięki za pomoc, czyli tak jak przewidywałem, będę musiał się w temat wgłebić i działac. A tak po xa marginesem to własciwie dlaczego nie ma juz tego instalatora do CM? dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamikz Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 23 minut temu, NeoCM napisał: Przecież Galaxy Note nie ma zablokowanego bootloadera. Z rozpędu pisałem. Jak nie ma, to ten punkt już z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kojotte
Witam,
Juz od ponad roku używam CM na swoim telefonie, chce również zainstalować go u mojej zony lecz nie mam pojecia jak.
Gdy ja instalowałem istniał jeszcze instalator CM a teraz widze ze go nie ma, wiec jak mam teraz zainstalowc go na telefonie?
Prosze o pomoc...
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi