dasiek Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Mój alcatel zaczyna odmawiać mi posłuszeństwa (chociaż po tym co mu zrobiłem to się nie dziwie [*]) więc zaczynam rozglądać się za czymś innym.Poszukuję telefonu który nie jest zbyt drogi, z możliwością posiadania 2.3 i 4.0 (przez aktualizacjie oficjalne albo Rom CWM / 4.1 mile widziany) , gry wypadają na nim nieźle (Gta 3 mile widziany :3) ale przede wszystkim żeby był popularny. Taki żebym mógł Rom i Kernel modyfikować - publikować dla "sporej grupy ludzi". Chcę "dodać do kolekcji telefonów Supportowanych" nowy telefon Propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Do jakiej konkretnie kwoty chcesz ten telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Myślę że do jakiś 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 No to jeżeli wyrwiesz w tej cenie to tylko SGSII. Telefon idealny do modyfikowania, masa romów, oficjalna aktualizacja do JB 4.1.2 ( ma być nawet do 4.2.2), mocny procesor Exynos i Mali 4 rdzeniowe które odpali każdą gierkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Również polecam Galaxy S2. Bardzo dobry telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Też o nim poważnie myślałem. Masa romów - to też martwi mnie bo konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 To może LG L9? To bardzo popularny telefon. Konkurencyjne forum ugina się od komentarzy jaki to custom rom jest nie doskonały. No i w gratisie masz już pierwszego beta testera. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Wow! l9 to już poważny telefonik. Myślałem nad l3 albo w najlepszym wypadku l5 ale o nim jeszcze nie. Będe musiał popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Myślę że używkę za 700 nie będzie problemem upolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A ja jednak myślę, że SGSII to lepszy wybór. Chyba ze poszukasz jakiejś Xperii S. Też ma bardzo niedoskonałego JB wydanego przez Sony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 myślę nad kupnem L5 - co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ja bym pomyślał nad czymś z xperii typu LwW i Neo, procki dobre MSM8255. Miałem Mini Pro z tym procesorem i jak najbardziej polecam, GTA 3 bez większych lagów, a na CM7/CM9 to już bajka ;]A L5 bardzo słaby telefon z GTA3 mogą być problemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 L7 II - myślę że da radę złapać okazję. Albo nadal L9 - to naprawdę fajny telefon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 o LWW nie pomyślałem. o neo V owszem jednak "standardowo" laguje na nim GTA. Na L5 właśnie nie. Poza Tym - jest to dosyć "nowy" i popularny telefon więc mógłbym rozwinąć skrzydła developerskie. L9 nie ten budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 W podobnej cenie co Arc S znalazłem S2. Cena używanego 600 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 i o s2 mogę poważnie myśleć. choć 1/3 wypłaty pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
as007 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Albo pomyśl nad Galaxy Nexusem S lub Galaxy S. Masz w miarę rozpracowane sterowniki i duże wsparcie dev. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Ja bym na pomyślał nad Galaxy Nexusem (Nie nexusem S) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi