Germas Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich mam pytanie wie ktoś może jak zainstalować recovery mam adb, flashtoola, ale brakuje mi sterowników fastboot. ? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie Edytowane 17 Lutego 2016 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Skuchacz Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Ale to naprawdę wystarczy tylko zaznaczyć (najlepiej wg mnie wszystko) i zainstalować... Jest to dziecinnie proste... No ale cóż... Podaj mi na priv ID i hasło... Reszta forumowiczów szukająca w przyszłości odpowiedzi i wracająca do tego tematu powinna raczej wiedzieć o co chodzi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. ---- A zainstalowałeś sterowniki USB ? Bo na pewno ich brakuje jak masz fastboota. Znasz zapewne program flashtool, po jego instalacji tworzy się ścieżką na dysku C czyli C:/flashtool/ drivers - tu masz dodatkowe sterowniki. Zainstaluj je. Ps. podaj system operacyjny na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Germas Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 System Operacyjny:Windows 10 Home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 @Germas Tak jak napisał Neo, wejdź w C:/flashtool/drivers i tam masz zainstalować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Germas Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zielony jestem. Mógłbyś mi pomóc przez teamviewera TheFreeze?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 To też Ci się przyda: Jeżeli nie masz pojęcia o tym, co robisz...zastanów się czy warto... bo uwalić Sony jest łatwo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Germas Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ok już podaje The Freeze TheFreeze napisałem na priv Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Germas
Witam serdecznie wszystkich mam pytanie wie ktoś może jak zainstalować recovery mam adb, flashtoola, ale brakuje mi sterowników fastboot. ?
Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi