1. Ile masz pieniędzy do przeznaczenia na telefon?
500-800zł najwyżej mogę dopłacić 2. Chcesz urządzenie z sklepu internetowego, Allegro czy komisu komórkowego?
Ogólnie jest mi to obojętne. 3. Telefon musi pochodzić od znanej firmy?
Niekoniecznie. 4. Do czego telefon ma być wykorzystywany? - podaj funkcje, na których przede wszystkim Ci zależy.
Zależy mi na dobrej jakości gier(głownie hearthstone) żeby przeglądanie internetu było wygodne. 5. Interesuje cię zwykły telefon, mały smartphone (do 4.5"), smartphone (od 4.5" do 5.5") czy może phablet (powyżej 5.5")?
do 5.5" 6. Jaki system operacyjny preferujesz? Będziesz modyfikować oprogramowanie?
Android. Nie będę modyfikował oprogramowania, chyba, że jest to w miarę łatwe i przynosi bardzo dobre skutki. 7. Używany wchodzi w grę, czy może tylko nowe egzemplarze?
Mogą być nowe jak również używane, chociaż wolałbym nowy. 8. Dodatkowe uwagi lub informacje.
Zastanawiałem się nad asus zenfone 2 laser i huawei p8 lite
Pytanie
Spektra9
1. Ile masz pieniędzy do przeznaczenia na telefon?
500-800zł najwyżej mogę dopłacić
2. Chcesz urządzenie z sklepu internetowego, Allegro czy komisu komórkowego?
Ogólnie jest mi to obojętne.
3. Telefon musi pochodzić od znanej firmy?
Niekoniecznie.
4. Do czego telefon ma być wykorzystywany? - podaj funkcje, na których przede wszystkim Ci zależy.
Zależy mi na dobrej jakości gier(głownie hearthstone) żeby przeglądanie internetu było wygodne.
5. Interesuje cię zwykły telefon, mały smartphone (do 4.5"), smartphone (od 4.5" do 5.5") czy może phablet (powyżej 5.5")?
do 5.5"
6. Jaki system operacyjny preferujesz? Będziesz modyfikować oprogramowanie?
Android. Nie będę modyfikował oprogramowania, chyba, że jest to w miarę łatwe i przynosi bardzo dobre skutki.
7. Używany wchodzi w grę, czy może tylko nowe egzemplarze?
Mogą być nowe jak również używane, chociaż wolałbym nowy.
8. Dodatkowe uwagi lub informacje.
Zastanawiałem się nad asus zenfone 2 laser i huawei p8 lite
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi