roki1337 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nawiązując do tematów: 1/ 2/ Czy jest możliwe wgranie stock rom'u przez recovery w telefonie czy tylko i wyłącznie trzeba zrobić to przez ODIN'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Tylko przez odina. Ale jest aplikacja w Sklepie Play "Mobile Odin". Nie używam więc nie udziele opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roki1337 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Do GT-I8190N jest stock od TPL (tmobile), jezeli wgram czyste XEO (bo na takim Mi zalezy) ktore jest do GT-I8190, strace mozliwosc korzystania z NFC czy cos jeszcze, czy nie koliduje ten stock z GT-I8190N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Wgraj najlepiej xxanf szybki jest i dla z nfc też jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roki1337 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 3 godziny temu, DaRkShAdOw napisał: Wgraj najlepiej xxanf szybki jest i dla z nfc też jest Bez różnicy jaki region? I czy anf1 lub anf2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A możesz z Polski dl Japonii pobrać. To bez różnicy praktycznie. Aby się model zgadzał i ANF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roki1337 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 27 minut temu, DaRkShAdOw napisał: A możesz z Polski dl Japonii pobrać. To bez różnicy praktycznie. Aby się model zgadzał i ANF2 Czyli duzo, do wyboru nie mam. Az jeden z NEE (podobno region nordic). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie chodziło o to, te ANF2, to jest wg mnie szybszy ale musi się tylko początek I8190N zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roki1337 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 O 15.02.2016o20:18, DaRkShAdOw napisał: Nie chodziło o to, te ANF2, to jest wg mnie szybszy ale musi się tylko początek I8190N zgadzać. Pobieram - I8190NXXANR6 (brandowany t-mobile, taki jak był domyślnie w tel) z tej strony bo z tego podanego w tematach u góry jest jakiś błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 musisz coś źle robić. ja takie wgrywałem i szło bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
roki1337
Nawiązując do tematów:
1/
2/
Czy jest możliwe wgranie stock rom'u przez recovery w telefonie czy tylko i wyłącznie trzeba zrobić to przez ODIN'a?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi