maro19702 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Po podłączeniu mojego telefonu do komputera pokazuje się okienko z info nie rozpoznano urządzenia usb przy czym telefon pobiera prąd z komputera,bateria się ładuje.Co jest grane,nie mogę podłączyć telefonu do kompa,proszę o pomoc Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Człowieku, a może model a może jaki system, cokolwiek ...a po drugie popraw temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
maro19702
Po podłączeniu mojego telefonu do komputera pokazuje się okienko z info nie rozpoznano urządzenia usb przy czym telefon pobiera prąd z komputera,bateria się ładuje.Co jest grane,nie mogę podłączyć telefonu do kompa,proszę o pomoc Marek
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi