Elevin Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam, Posiadam Samsunga Gt-s5570I, który włącza sie tylko do animacji SAMSUNG i nic pozatym. Kombinacją klawiszy włącza się tylko tryb DOWNLOAD, nie da się tą kombinacją przywrócić ustawień fabrycznych. Może ktoś jakoś pomóc, próbowałem wgrać ODIN-em wgrać nowe oprogramowanie, lecz wyskakuje mi FAIL. Ściągnąłem oprogramowanie 2.3.6 Pl na ten model. Może ktoś coś poradzić? ;3 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Napisz mi czy to nie przypadkiem Samsung Galaxy Mini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elevin Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Tak to właśnie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Na górze masz tytuł jak powinien wyglądać w tych kanciastych nawiasach tak na przyszłość Póki co czekaj aż ktoś Ci odowie, bo ja mam nikłe doświadczenie z tym fonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dobry rom? Sterowniki są? Zapodaj SS tego błędu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Daj screena z tego ODIN-a. - Czemu z was nie pyta o takie szczegóły ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elevin Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To jest Screen z ODIN-a Jak tu z ROM-em to ja nie wiem, bo ja go niedawno nabyłem już w takim stanie. I jakbyście mogli to tak wytłumaczyć, wiecie jak dla zielonych :/ W sumie sam nie wiem czy wszystko dobrze robię, ale wzoruje się na poradnikach. Nowy obraz mapy bitowej.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 A ty nie powinieneś użyć ODIN Multidownloader ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Elevin
Witam,
Posiadam Samsunga Gt-s5570I, który włącza sie tylko do animacji SAMSUNG i nic pozatym.
Kombinacją klawiszy włącza się tylko tryb DOWNLOAD, nie da się tą kombinacją przywrócić ustawień fabrycznych.
Może ktoś jakoś pomóc, próbowałem wgrać ODIN-em wgrać nowe oprogramowanie, lecz wyskakuje mi FAIL.
Ściągnąłem oprogramowanie 2.3.6 Pl na ten model.
Może ktoś coś poradzić? ;3
Dziękuje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi