Piotrek13223 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witam jaki rom na obecną chwilę polecacie dla Samsunga Galaxy Trend Plus, nie zależy mi na grach zależy mi na płynnym działaniu Fb mesengera i klawiatury swiftkey oraz na podstawowych funkcjach telefonu, aktualnie ma rom turbotrend czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Polecam cm12.1 albo odchudzić stock, seeder, CPU podkręcić na max, xposed i material design. Poradniki do wszystkiego są na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Lepiej CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ale w moim przypadku zdarzało się dość często ze telefon się wyłączał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dlatego podałem drugą opcje w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Kolego nie masz za dużego wyboru z tym telefonem. Modyfikacji jest (no praktycznie ich nie ma) Możesz coś wgrać, ale musisz liczyć się z błędami w romie. Zawsze można go zrootować, wywalić zbędne rzeczy, a resztą aplikacji sobie doinstalować samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi