Sylwester Perez Sokołowski Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie. Ma ktoś może jakieś informacje czy na telefon Samsung Galaxy Grand Prime SM-G531F będzie wypuszczony Cyanogenmod?? Zapytałem wujka google ale nie udzielił mi żadnej odpowiedzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Niestety u nas go nie ma. Pozostaje ROOT. Będę zgłaszał, że takowy telefon go ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie widzę też.. na wersję "H" coś jest, dla "F" cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Możliwe, że widziałem to samo co Ty tylko nie dopatrzyłem że to była wersja "F". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Perez Sokołowski Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Przepraszam ale rzadko wchodzę na jakiekolwiek fora oraz dzięki za poprawę a nie za usunięcie tematu :). A z wersji "H" dam rade wgrać na "F"?? Zawsze posiadałem smartfony z rodziny Samsung Galaxy S... więc pytam lepiej zapytać niż uwalić telefon. Wiem że jak go zbrickuje to idzie go postawić na nogi ale wolę nie sprawdzać na własnej skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie mam w tym doświadczenia, nie mniej mogą być problemy. Nie wiem czym różnią się w zasadzie te telefony poza trochę innymi kernelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mają inny kernel. Możesz uszkodzić telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi