Mysio17_ Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam, szukam płynnego, stabilnego i dopracowanego romu na Samsunga Galaxy Ace S5830i. Ważne, aby miał co najmniej Androida 4.4.x. Jeśli powtarzam się lub umieściłem wpis nie tam gdzie trzeba, przepraszam, jestem nowy na tym forum. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Możesz zainstalować CM 10 lub 10.2 - to są w miarę stabilne i dobrze działające romy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mysio17_
Witam,
szukam płynnego, stabilnego i dopracowanego romu na Samsunga Galaxy Ace S5830i. Ważne, aby miał co najmniej Androida 4.4.x.
Jeśli powtarzam się lub umieściłem wpis nie tam gdzie trzeba, przepraszam, jestem nowy na tym forum.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi