krolm100 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Z racji, że postanowiłem przenieść, się na coś wydajniejszego, oraz tymczasowo potestować WP to mój HTC leci na licytację, wszystkie informacje zawarte w aukcji. http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5974633138#thumb/2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 ostatni dzień licytacji... jak widać można go tanio wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 a ja mam ino pisiont groszy ;c so clouse .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi