Mitlex Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam, mam problem. Na nowym CM 13 nie mogę nic zrobić na karcie pamięci, ani przenieść plików ani nic zapisać. Czytałem coś o zmianie kilku wierszy w kodzie androida, ale czy jest inne wytłumaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 A nie ma problemu z tą kartą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mitlex Opublikowano 5 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Nie :-) to wina systemu i recovery od cyana. Temat do zamknięcia zrobie maly poradnik co do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mitlex
Witam, mam problem.
Na nowym CM 13 nie mogę nic zrobić na karcie pamięci, ani przenieść plików ani nic zapisać. Czytałem coś o zmianie kilku wierszy w kodzie androida, ale czy jest inne wytłumaczenie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi