Jacek1l Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam Jest to mój pierwszy - Witam wszystkich Mam problem następujący CM13 na i9192 - jak mogę wyłączyć jedną z kart sim? Na oryginalnym romie był menadżer kart sim. Proszę o poradę lub namiary na jakiś program typu on/off sim card, bo nie mogę znaleźć. Pozdrawiam Jacek1l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Zły temat, zły dział, ale to już moderator załatwi. Nie ma w ustawieniach przełączania? W sklepie jest apka "Sim card manager for Android". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek1l Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Znalazłem tylko jak wyłączyć przesył danych, jednak karta jest nadal aktywna. Ustawienia -> Użycie danych -> Komórkowa transmisja danych wł/wył Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 A ta aplikacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek1l Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Niestety, alplikacji przetestowałem już wiele. Klikam np na "sim1 off" pokazuje się napis że karta jest wył. a dalej jest normalnie zalogowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Hmm a może w ustawieniach aplikacji TELEFON? Lub wymaga dostępu do Roota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jacek1l Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki za zainteresowanie, ale wróciłem do kk (na razie), a na necie znalazłem, że w wersjach powyżej kk brak jest menadżera sim i mimo, że mam roota nic nie zrobię. Może kiedyś ten "błąd" zostanie poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Spróbuj inny custom rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jacek1l
Witam
Jest to mój pierwszy - Witam wszystkich
Mam problem następujący
CM13 na i9192 - jak mogę wyłączyć jedną z kart sim?
Na oryginalnym romie był menadżer kart sim.
Proszę o poradę lub namiary na jakiś program typu on/off sim card, bo nie mogę znaleźć.
Pozdrawiam
Jacek1l
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi