Rafal_0 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak załadować zdjęcia z google+ do galerii?Wcześniej miałem CM9.1 i zdjęcia z google+(albumy) się ładowały gdy zaznaczyło się opcje w ustawieniach synchronizacji ''zdjęcia'' i klikneło odśwież synchronizacje.Niedawno zainstalowałem CM10.1 i teraz tak niestety nie działa.Jakieś rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zmien rom byc moze ma jakis blad Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rafal_0
Jak załadować zdjęcia z google+ do galerii?
Wcześniej miałem CM9.1 i zdjęcia z google+(albumy) się ładowały gdy zaznaczyło się opcje w ustawieniach synchronizacji ''zdjęcia'' i klikneło odśwież synchronizacje.
Niedawno zainstalowałem CM10.1 i teraz tak niestety nie działa.
Jakieś rady?
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi