sebachuck15 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mam problem z Gapps po wgraniu CM 12.1. Chciałem je zainstalować i wywala mi "Error 4". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. jakie gapps instalujesz? z tego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Nie, wziąłem z XDA zaraz spróbuje i dam znać. Spoko dziala. Mam pytanie czy nie wie ktoś czy można wgrać na tego klawiaturę z samsunga i odtwarzacz muzyki? Jezeli ktos by posiadał instalki prosił bym o udostępnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebachuck15
Mam problem z Gapps po wgraniu CM 12.1. Chciałem je zainstalować i wywala mi "Error 4".
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi