ZIUT47 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jestem tu nowy. Na moim Galaxy s2 gti1900 zainstalowałem cm-9.0.0 i paczke gaps.Wszzstko działa tzlko ten żółty trójkąt. Czy to da się usunąc. Mam pytanie czy mogę zaintalowąc wyższą wersję CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DusieK Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witaj, temat zły napisany i zły dział - ale to raczej moderatorzy poprawia Tak da się, aplikacja trangle away powinna pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZIUT47 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Podpowiedz do jakiego działu mam napisać,Aplikację trangle away kupułem i zainstalowałe ale nieskutkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Oczywiście nowsza wersja jest dostępna dla Twojego modelu. Po instalacji jeszcze raz uruchom program do usuwania trójkąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ZIUT47
Jestem tu nowy. Na moim Galaxy s2 gti1900 zainstalowałem cm-9.0.0 i paczke gaps.Wszzstko działa tzlko ten żółty trójkąt. Czy to da się usunąc.
Mam pytanie czy mogę zaintalowąc wyższą wersję CM
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi