mitekk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam mam problem po aktualizacji androida z 4.4 KitKat na 5.0.2 Lolipop telefon strasznie się ścina i bateria bardzo szybko spada mam pytanie pomógł by mi ktoś w zrobieniu downgrade lub po prostu jakoś pomóc za każdą podpowiedź dziękuję ! Ps. Telefon to Motorola razr xt910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Proponuje zainstalowanie cyanogenmod z tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mitekk Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ok dzięki spróbuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mitekk
Witam mam problem po aktualizacji androida z 4.4 KitKat na 5.0.2 Lolipop telefon strasznie się ścina i bateria bardzo szybko spada mam pytanie pomógł by mi ktoś w zrobieniu downgrade lub po prostu jakoś pomóc za każdą podpowiedź dziękuję !
Ps. Telefon to Motorola razr xt910
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi