Teperek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zainstalowałem gapps aroma z http://opengapps.org Po tej instalacji zniknęła mi domyślna aplikacja do sms/mms Jak ją przywrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Z tej paczki którą instalowałes albo zwyczajnie zainstaluj jeszcze raz ten rom(ale bez wipe). Zapomniałem o tym wyjściu heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie zaznaczyłes jej przypadkiem w liście aplikacji do usunięcia? Teraz możesz albo zainstalować np. Messenger od Google ze sklepu play lub wyciągnąć z paczki z romem>system /app aplikację MMS.apk jak się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Teperek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Tak pewnie było. Przeglądałem te ustawienia podczas instalacji, ale widać mi umknęło. Z takiej paczki- cm-13.0-20160129-NIGHTLY-i9300 ? Czy skądś indziej. Nie ukrywam, że chciałbym mieć defaultową apkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Teperek Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zainstalowałem ponownie rom (bez wipe) i apka się pojawiła. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Teperek
Zainstalowałem gapps aroma z http://opengapps.org
Po tej instalacji zniknęła mi domyślna aplikacja do sms/mms
Jak ją przywrócić?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi