extremerogo Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Siemanko, Poszukuję jednego ochotnika, który ogarnia sprawy telefonów, posiada Huawei Ascend G7, nie przejmuje się utratą gwarancji, bierze wszystko na swoją odpowiedzialność. Mianowicie szukam osoby, która przetestuje: Odblokowanie bootloadera, wgranie TWRP i wgranie CM 12.1. Ja nie biorę odpowiedzialności jeżeli zrobisz coś źle. Szukam kogoś kto ma głowę na karku i wie co robić w sytuacji potencjalnego bricka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Kup sobie i przetestuj. Ogółem ładny ten telefon jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arew33 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 A czy masz coś do testowania na P8 ? Bo ja chętnie bym się pisał na testy Zawsze coś się przyda zarobić... tylko nie napisałeś ile płacisz za takie ryzyko? Przelewem jak rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi