Punk Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 witam, mam takie pytanko, jak bym chciał wgrac cyanogenmod 9.1 <bazujacy na andku 4.0>, to jaki kernel okazał by sie najlepszym ? czy moze na stockowym by poszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Kazdy rom ma w opisie jaki kernel Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Punk Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 a zmieniajac kernel na "cyanowy", mozna potem jakos wrocic do stockowego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Tak lecz custom kernel o ile nie ma bledow bedzie lepszy od oryginalnego za sprawa posiadanych modów Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Punk
witam, mam takie pytanko, jak bym chciał wgrac cyanogenmod 9.1 <bazujacy na andku 4.0>, to jaki kernel okazał by sie najlepszym ?
czy moze na stockowym by poszło ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi