Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Mysleliscie dlaczego ciagle z coraz wiekszej pamieci wewnetrzej w telefonie mamy i tak minimalnie wiecej? odpowiedź prosta, partycje androida, ktos chory psychicznie bo nazwac tego sie nie da, tworzy gigantyczne partycje na automacie zamiast je skorygować w firmware. najwięcej boli partycja cache, az 823mb na co? wystarczyłoby 100mb z zapasem przez to dostajemy 3gb z 8gb zamiast prawie 4gb, cache nie czyszczony a sporo aplikacji sie przewinęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 No niestety cache potrafi bardzo dużo tego gromadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. @TheFreeze czyżbyś nie miał uprawnień? Poprawiaj tematy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 @DaRkShAdOw zmęczony jestem... Nie zwróciłem na to uwagi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Sorry za OT ale... @TheFreeze ty to Skryty Figlarz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Yep 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 3 godziny temu, KitLer napisał: Sorry za OT ale... @TheFreeze ty to Skryty Figlarz? Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 14 godzin temu, TheFreeze napisał: No niestety cache potrafi bardzo dużo tego gromadzić u mnie akurat nie przekracza 50mb intensywnie uzywany na 10k bazowanym na 10G i dlatego ta partycja powinna byc okrojona o 700mb a to dołozone do pamieci dla usera EDIT: wgrałem teraz 10I czysty i szok, ale odmuliło WOW, teraz swap źre ledwo 10mb z 850mb haha ram 500mb wolnego nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 No to ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Jak moja ma LG G4 Stylus, to najwięcej pamięci traci przez przeglądanie internetu i tych społecznych portali. Co chwila czyszczę jej pamięć. Przez to telefon nie muli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi