Punk Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 mam taki problem, podobno mozna zrotowac telefon poprzez flashtool <tylko do xperii>otóz, robie tak, i wyskakuje mi bład.co zrobic w takim przypadku ? szukałem innych poradnikow ale nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 1) Telefon ma debugowanie USB?2) Odblokowany Bootloader?3) Uruchom Fastboota w trybie administrator i sprawdź.4) Czy na telefonie po tej operacji już zainstalowany superuser.apk? Przede wszystkim podaj więcej informacji o telefonie. Czytałem przed chwilą że nie wszystko da się tym sposobem zrootować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punk Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 1) Telefon ma debugowanie USB?2) Odblokowany Bootloader?3) Uruchom Fastboota w trybie administrator i sprawdź.4) Czy na telefonie po tej operacji już zainstalowany superuser.apk? Przede wszystkim podaj więcej informacji o telefonie. Czytałem przed chwilą że nie wszystko da się tym sposobem zrootować.1. yep, właczone2. tak, sprawdzałem3. zrobiłem4. tak ładuje sie superuser.apkco do wiekszej ilosci informacji, na zamieszczonym obrazku masz wersję andka, model telefonu etc.Android version : 4.0.4 / kernel version : 2.6.32.9-perf / Build number : 4.1.B.0.587 <gdyby ktos nie zauwazył> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Probuj na innych portach USB Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punk Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 zrotowałem jakims programem "e-root", za pomocą jednego klikniecia, naprawde fajna sprawa.mozliwe ze nie mogłem zrootowac, bo nie wiedziałem ze trzeba miec odblokowany bootloader - ten odblokowalem metodą oficjalną, od sony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi