PolskiSqrwiel Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam. Czy możecie napisać tutaj kilka kerneli dla mojego samsunga z cm11? głównie chodzi mi o stabilne działanie i overclock do 1.6 ... 1.7 GHz procesora. Chyba że mogę w inny sposób podkręcić procesor to piszcie niż przez zmianę kernela. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Nie możesz po prostu zajrzeć do działu poradniki, romy, mody dla twojego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiSqrwiel
Witam.
Czy możecie napisać tutaj kilka kerneli dla mojego samsunga z cm11? głównie chodzi mi o stabilne działanie i overclock do 1.6 ... 1.7 GHz procesora. Chyba że mogę w inny sposób podkręcić procesor to piszcie niż przez zmianę kernela.
Dziękuję
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi