Locz33k Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam, czy jest/będzie jakiś ROM na mój dobry telefon? Bo szkoda by było go zmienić. A według mnie to też troche dobry telefon do MOD'owania. [emoji175] [emoji179] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Ponoć recovery jest ale próbują aktualnie złamać bl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) mody na tej telefon zrobia przeciwny skutek od zamierzonego hehe, w marcu bedzie pianka dostepna... a ci co nie zachowają MD5 bedą miec powazne problemy z wgraniem tego hehe EDIT: tak jak mówiłem 6.0 bedzie Edytowane 31 Stycznia 2016 przez Pawliniak Zdjęcia dodajemy jako załącznik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 6.O będzie na Spirita? Jak nawet 5.1.1 nie ma ... Ponoć recovery jest ale próbują aktualnie złamać bl Co do recovery to nie znalazłem, jak nawet dobrze ROOT'a nie idzie wgrać. Przynajmniej ja tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 jak nie idzie jak idzie? wgraj 10H to oficjalny dla PL ostatni soft i czekaj na 6.0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie dostanie na ten telefon MM!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Może nie krzycz tylko się doinformuj. Posłuże się screenem Provectusa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Godzinę temu, sebachuck15 napisał: Nie dostanie na ten telefon MM!!! kernel juz jest napisany oficjalny dla spirita a bebechy sa g4c fizycznie wiec dostanie bez obaw, ale jak zawsze potrzeba czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 To czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszciemny Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Mam Pytanie . mógłbyś dać mi linka do tej strony? Wyczekuje z niecierpliwością na aktualizacje dl lg spirit 4g lte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 z tej strony nie pobierzesz romu i tak ale: http://pl.lgworld.com/web.lgsw.member.RetrievePhoneModelList.dev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszciemny Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 tak wiem ale po prostu chcialem zobaczyć a jak zrobic aby wyskoczyla ta lista adroid 5.0 6.0 bo nie wiem klikam na to kółko i tylko sie zaznacza a dobra juz mam jak ja sie ciesze ze moj spirit bedzie mial 6.0. i chcialbym zeby wprowadzili nakladke lg g4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 a czym sie różni g4 od spirita? ta sama uzyta z minimalnymi zmianami małoznaczącymi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszciemny Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Wygladem ekranu glownego i aplikacji Mam lekkie watpliwosci czy spirit dostanie androida 6.0 dlatego ze np lg v10 lub kilka innych modeli (droższych) nie maja do wyboru 6.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mam Motorola Moto G 2013 i mam 6.0.1 Oczywiście CM <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 O 13.02.2016o14:03, lukaszciemny napisał: Wygladem ekranu glownego i aplikacji Mam lekkie watpliwosci czy spirit dostanie androida 6.0 dlatego ze np lg v10 lub kilka innych modeli (droższych) nie maja do wyboru 6.0 v10 za nowy model a 6.0 to beta, wiec najnowszy aktualnie ma v10, 5.1.1, h440 dostaną dopiero a v10 dostanie 6.0 później a im droższy i nowszy fon tym później dostanie zwłaszcza ze 6.0 to beta czysta i zanim dopracuja ją to minie kilka tygodni, oficjalnie juz ruszyły rpace na 6.0 dla h440 ale pewnie z 3mc im zajmie by to dopracowac tak by to działało dobrze, ci co dostali 6.0 aktualnie ciągle narzekaja na błedy wiec nie wiem czy to dobrze sie spieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mam Motorola Moto G 2013 i mam 6.0.1 [emoji3][emoji3][emoji3] Oczywiście CM To jest dział moto g? Bo nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ooo, przepraszam. Usuń ktoś mojego "posta" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Locz33k
Witam, czy jest/będzie jakiś ROM na mój dobry telefon? Bo szkoda by było go zmienić. A według mnie to też troche dobry telefon do MOD'owania. [emoji175] [emoji179]
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi