PeterS_17 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Witam Jak można sprawdzić wersje CM w swojej komórce.Parzyłem w informacje o telefonie i tam jest napisane że mam wersje androida 4.4.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Podaj screena z tego okna gdzie masz wersję androida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeterS_17 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Teraz, DaRkShAdOw napisał: Podaj screena z tego okna gdzie masz wersję androida A co chcesz z tego SS bo będzie trudno zrobić tego screena Zamykam temat już znalazłem mam wersje 11.0.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PeterS_17
Witam
Jak można sprawdzić wersje CM w swojej komórce.Parzyłem w informacje o telefonie i tam jest napisane że mam wersje androida 4.4.2
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi