ilike999 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Szukam najbardziej wydajnego romu dla x8, aktualnie mam minicm10 ale tragedia, restarty telefonu i szybko bateria pada, nie trzyma polaczenia z wifi, mam najnowszy kernel, prosze podajcie wydajne romy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tylko bazujace na cm7 Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ilike999 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ale mozesz jakiegos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Na stock czy custom kernel? Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ilike999 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Custom kernel najnowszy ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ja mam zence file v15 z kernelem nAa i jestem zadowolony Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ilike999 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Probowałem przejść na niego z najnowszego JellyBlura ale lipa, po czynnosciach i zainstalowaniu roma, pokazuje tylko boota kernela i restartuje sie w kółko, co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pełny wipe + ten w advenced czy jakos tak Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ilike999 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Nadal nic, zainstalowałem najnowszą ZenFila v16 ale nie polecam, wifi nie działa, i laguje, poleci ktoś jakiś inny rom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ilike999
Szukam najbardziej wydajnego romu dla x8, aktualnie mam minicm10 ale tragedia, restarty telefonu i szybko bateria pada, nie trzyma polaczenia z wifi, mam najnowszy kernel, prosze podajcie wydajne romy )
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi