Krystian Jaros Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witam Mam problem .. Jak zrootować Samsung'a galaxy s2 jeśli mam kernel I9100XXMS4 ? Nigdzie nie mogę go znaleźć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 CFauto root przez odina próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Jaros Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Niestety nie .. :/ Ale nie wiem jak to zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Do czego Ci potrzebny ROOT? Możliwe, ze mam dla Ciebie prostsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Jaros Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Do wgrania CM 12.1 Na tą chwilę mam Androida 4.1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 W takim razie za pomocą Recovery stockowe wgraj mu ten pliczek: PhilZ-cwm6-XXMS1-OXA-4.53-signed.zip A najlepiej to mu powiększ partycję systemową, bo możesz mieć problem z miejscem na apki w wewnętrznej pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Jaros Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 On ma 11gb wolnej pamięci jak u mnie ... A jak to powiększyć ? I jeśli mógłbym wiedzieć co to oznacza Recovery stockowe ? Nie bardzo kumam .. To Co jest w telefonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Robisz to w sposób standardowy wgrywając stocka 4.1.2 tyle że dodajesz mu pliczek PIT wciskając klawisz na Odinie PIT i jak już to zrobisz robisz mu czyszczenie pamięci wewnętrzenj poprzez przywrócenie do ustawień fabrycznych. Uwaga miej nie włożoną kartę sd na tą operację Oto pliczek na powiększenie partycji: I9100_4GB_Data_1GB_System.pit Jak już to zrobisz to wgrywasz przez stockowe Recovery ten plik Philz Recovery, które Ci dałem Potem wgrywasz KitKat Compatible: CWM-KitKatCompatible-i9100.zip i wgrywasz CM 12.1 z Gappsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Jaros Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 A tego stocka 4.1.2 skąd wziąć ? I wszystkie operację robię po przejściu w tryb Download ? Mógłbyś jeszcze wyrazić swoją opinię na temat Cm w Galaxy ? A Gappsy pobieram oddzielnie czy z systemem razem są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 1. Stock możesz pobrać z sammobile.com/firmwares wpisujesz tam swój model(w twoim przypadku i9100) 2. Tak 3. Oddzielnie, możesz je pobrać na http://cyanmod.pl/gapps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krystian Jaros Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 A jeśli ja mam stock I9100XXMS4 to mogę pobrać np. I9100XXMS7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Oczywiście, że możesz. To jest ez znaczenia jaki stock z końcówką instalujesz, czy to jest MS4 czy MS7, bo baza jest taka sama tylko dodane są malutkie usprawnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krystian Jaros
Witam Mam problem .. Jak zrootować Samsung'a galaxy s2 jeśli mam kernel I9100XXMS4 ? Nigdzie nie mogę go znaleźć :/
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi