dominiksme Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Witam! Mam problem z rootowanie telefonu htc desire 610 wszystko robie według tego o poradnika ********* ale coś nie wychodzi pokazuje się taki błąd error: cannot load 'twrp.img' Proszę o pomoc dzięki Edytowane 14 Stycznia 2016 przez NeoCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thegiermen Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Daj screen z fastboot Wysłane z mojego Desire 610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Temat jest już dawno do zamknięcia. Już nie mam tego telefonu Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dominiksme
Witam!
Mam problem z rootowanie telefonu htc desire 610 wszystko robie według tego o poradnika ********* ale coś nie wychodzi pokazuje się taki błąd error: cannot load 'twrp.img'
Proszę o pomoc dzięki
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi