Witam nie mogę się uporać z sterownikiem MPT Device który jest potrzebny do zrobienia Root na zablokowanym Bootloaderze próbowałem już wszystkiego przeinstalowane sterowniki, błędypamięcioraz dysku, anty wirus, defrag dysku z tego co wyczytałem takie różne zmiany w systemie mogą powodować Cod 10 czylisystemnie może uruchomić urządzenia w menagersystempojawia się trójką i koniec zabawy. Nawet sprawdzałem 2kabelodSonyto samo, nawet doinstalowałem SDK Tool oraz zrobiłem pełny update systemu wraz z WMP. Jedni sobie radzą z tym od razu a drudzy zostają z ręką w nocniku. Dodam że próbowałem na 7 64bit oraz 10, jeszcze spróbuję 7 32bit ale wolę zapytać co jest taką przyczyną że ten Cod 10 występuję dosyć często może ktoś wie. Na pewno chodzi tu o podpisywanie sterowników cyfrowo.
Pytanie
Rademenezzz
Witam nie mogę się uporać z sterownikiem MPT Device który jest potrzebny do zrobienia Root na zablokowanym Bootloaderze próbowałem już wszystkiego przeinstalowane sterowniki, błędy pamięci oraz dysku, anty wirus, defrag dysku z tego co wyczytałem takie różne zmiany w systemie mogą powodować Cod 10 czyli system nie może uruchomić urządzenia w menager system pojawia się trójką i koniec zabawy. Nawet sprawdzałem 2 kabel od Sony to samo, nawet doinstalowałem SDK Tool oraz zrobiłem pełny update systemu wraz z WMP. Jedni sobie radzą z tym od razu a drudzy zostają z ręką w nocniku. Dodam że próbowałem na 7 64bit oraz 10, jeszcze spróbuję 7 32bit ale wolę zapytać co jest taką przyczyną że ten Cod 10 występuję dosyć często może ktoś wie. Na pewno chodzi tu o podpisywanie sterowników cyfrowo.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi