sarge16 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witam po zainstalowaniu romu: zniknęło mi w telefonie hd voice. Wszystko jest ok ale jakość rozmów jest bardzo kiepska. Wcześniej miałem ostatnią oryginalną aktualizację dostępną od Motoroli chyba 4.0.4 i na niej działało. Można coś z tym zrobić żeby na tym romie było hd voice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Niestety każdy Custom ROM oparty czy to na CM czy na AOSP, albo OmniROM nie posiada HD Voice. Tak jest w każdym telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sarge16 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Szkoda... A jest możliwy powrót do starego romu bo nie ukrywam że dziennie dzwonię 2-3 godziny i wolę jak się już telefon zacina na starym romie niż ten brak hd voice. Jak by to było istotne to rom instalowałem według poradników ogólnie dostępnych na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Tak jest taka możliwość. Wszystko da się cofnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 CyanogenMod nie wspiera wszystkich funkcji. Nic dziwnego, że coś nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sarge16
Witam po zainstalowaniu romu:
zniknęło mi w telefonie hd voice. Wszystko jest ok ale jakość rozmów jest bardzo kiepska. Wcześniej miałem ostatnią oryginalną aktualizację dostępną od Motoroli chyba 4.0.4 i na niej działało. Można coś z tym zrobić żeby na tym romie było hd voice?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi