Gość lukjan32 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 mam galaxy s3 z cm 11.czy można skasować twrp, z ustawienia, pamięć, różne? ma 4 gb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 jak i po co? bo nie bardzo rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 pytam się, bo nie wiem, czy jest to ważne dla cm, czy można to skasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak wgrasz czysty firmware, to wszystko będzie jak od producenta. A usunąć TWRP można, ale po co.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 aha, no wgrałem cm 11, po formatowaniu w twrp smartfon. napewno mogę skasować? zwolni się 4 gb, ten folder tyle ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Twrp wazy ok 5 mb. To plik systemowy.. Nie masz czasem backapow porobionych? Skad az 4gb by ci sie wzielo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 przed instalacją zrobiłem backup w twrp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Jak usuniesz backup, to pamiec sie zwiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość lukjan32 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 dobra, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość lukjan32
mam galaxy s3 z cm 11.czy można skasować twrp, z ustawienia, pamięć, różne? ma 4 gb.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi