michaldobiosz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam mam pytanie czy można jakoś zwiększyć mpx w aparacie w telefonie ja powiadam s3 neo Z gory dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak zwiększyć? Aparat ma już określoną ich liczbę i to nie wynika z oprogramowania tylko jego budowy. Niektórzy myślą że mpx to tylko jakość(sam tak kiedyś myślałem).. A to jest rozmiar tego zdjęcia np. 8mpx to jest rozmiar 8000000 Na tym obrazku masz przedstawione ile mpx odpowiada jakiej rozdzielczości. Więc nie zmienisz tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Aha to czyli jak mam wbudowane 8 mpx to więcej nie można mieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 W zasadzie temat wyczerpany. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michaldobiosz
Witam mam pytanie czy można jakoś zwiększyć mpx w aparacie w telefonie ja powiadam s3 neo
Z gory dzięki za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi