Anonim_wy Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 nie mogę nigdzie obrócić ekranu np jak pisze pisze sms nawet gdy gram nie moge sterowac samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Próbowałeś wyłączyć i włączyć telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 probowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A on jest włączony? Masz stocka, czy custom roma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Dnia 10.01.2016 o 17:03, NeoCM napisał: A on jest włączony? Masz stocka, czy custom roma? Mam obecnie stocka zalezy co ma byc wlaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 rootowany? zmieniałeś kernel ? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Już był tu taki temat na tym forum. Niestety pomógł tylko serwis. Podobnie w tym przypadku. Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 niewiedzialbyś ile to kosztuje Dnia 30.06.2016 o 22:59, dasiek napisał: rootowany? zmieniałeś kernel ? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka telefon zrotowany a kernela chyba nie zmienialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Nie wiem ale chyba niedużo Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Szybkie proste pytanie. Czy telefon "z dnia na dzień” stracił gsensor? Czy po rootowaniu stacił tę funkcje? Jak rootowałeś? No i pytanie głupka - Czy w ustawieniach obracanie jest włączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 14 godzin temu, dasiek napisał: Szybkie proste pytanie. Czy telefon "z dnia na dzień” stracił gsensor? Czy po rootowaniu stacił tę funkcje? Jak rootowałeś? No i pytanie głupka - Czy w ustawieniach obracanie jest włączone? telefon stracił gsensor przy instalowaniu nowego roma i odp na pytanie głupka tak jest włączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 obstawiam na błędny Kernel. reflash stocka nie pomaga? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dnia 8.07.2016 o 18:08, dasiek napisał: obstawiam na błędny Kernel. reflash stocka nie pomaga? Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka nie wiem nie próbowalem zara sprobuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anonim_wy Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 niestety czujnik do wymiany ale tez dziekuje za pomoc zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Anonim_wy
nie mogę nigdzie obrócić ekranu np jak pisze pisze sms nawet gdy gram nie moge sterowac samochodem
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi