bialas16 Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 2 godziny temu, PeliKan napisał: Krzyk nic nie da; Tu masz linka do tego co chciałeś https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2588979 ok doszedłem do tego jakoś, tylko że to wszystko nic nie daje... telefon wchodzi w fastboot i jest napis phone locked. komendy nic nie dają bo mam zablokowany bootloader czy tak ? Do huaweia napisac nie mogę bo mam tylko numer imei , a numeru seryjnego i ID nie, bo telefon się nie włącza .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Jakubczyk Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Aktualizacja staneła na 90% co zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Inny port? Inny komputer? Wyczyścić partycję recovery (polecenie ADB)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Sebastian Mordel Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Witam, Chciałbym odświeżyć temat, mam również problem z komunikatem remote: Command not allowed, prawdopodobnie debugowanie usb nie jest włączone, jednak nie mam możliwości włączyć go z poziomu telefonu (telefon po podłączeniu ładowarki łapie bootloopa, bez ładowarki się nie włącza, jedyne co mogę zrobić to wejść w tryb Fastboot&rescue mode), czy jest ktoś w stanie pomóc w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jest możliwość wejścia do recovery? Pytam, ponieważ nigdy nie miałem przy sobie huawei i nie mam pojęcia jak to wszystko działa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon17 Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Cześc wszystkim, postanowiłem odświeżyć temat ponieważ ja swoją p8 wpędziłem w bootloop po aktualizacji z b200 do b 321 i pomyślałem że może uda się ją ożywić. Ale metody z posta nie działają. Sytuacja ma się tak że: 1. Telefon w daje się włączyć w trybie fastboot (zielony ludzik, napis "phone locked" pod nim na zielono) 2. Tryb recovery nie jest możliwy do odpalenia kombinacją przycisków bo telefon nadal jest w pętli. 3. Próbowałem odratować system wgrywając kolejno rollback z b321 do b200 ale przy włączaniu tel kombinacją przycisków nic sie nie działo. Jedynie podczas próby wgrania softu b200 z karty sim wyskakuje logo emui jednak "System install failed" 4. Wziąłem się za wgrywanie softu fastbootem: -sterowniki są bo telefon po wpisaniu komendy fastboot devices pokazuje nr seryjny urządzenia. -podczas próby wgrywania komendą : fastboot flash boot boot.img i fastboot flash recovery recovery.img wysakuje komunikat że FAILED<remote: Command not allowed> i niżej fastboot:error:Command failed . -próba grania każdych innych plików kończy się tak samo mówię tu o plikach z innego softu i np. system.img 5. Próby wgrania systemu z innych poradników kończy się fiaskiem patrz punkt 4. 6. Czytałem że trzeba odblokować tryb debugowania usb, tylko jak to zrobić bez możliwości wejścia w opcje telefonu bo wiadomo bootloop... Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, rady co powinienem zrobić żeby ożywić telefon proszę pisać Dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi