szermiana Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Witam.Mam pytanie czy da się je zainstalować bez recovery i karty sd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dopowiem tylko, że instalowałem raz gapps na stock,bo usunąłem Google Play i działały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Nie da się. Ale po co co chcesz je wgrywać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szermiana Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Czytałam na innym forum że gapps jest potrzebny do prawidłowego działania sklepu play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 A jakie masz oprogramowanie? Bo Gapps'y potrzebne do nieoryginalnego oprogramowania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szermiana Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Mój android to 5.0.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Tak ale oryginalne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szermiana Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Tak, jest oryginalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 czyli teoretycznie ich nie potrzebujesz. chyba że nie działa sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szermiana Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 No właśnie nie chce działać.Dlatego pytam.Czy instalować gappsy czy nowy rom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dla świętego spokoju zainstaluj na nowo stocka, a jeśli chcesz Custom ROM dalej to rób zgodnie ze sztuką jaką podano w poradnikach dla Twjego telefonu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Gapps dedykowane jest dla custom romów, nie do stocków. Zrób tak, jak radzi kolega powyżej. Nawet możesz sobie pobrać firmware poprzez LG PC suite. Na tym zamykam wątek, już został wyczerpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
szermiana
Witam.Mam pytanie czy da się je zainstalować bez recovery i karty sd?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi