extremerogo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam, Jak tam wrażenia z Androida 6.0? Lepiej chodzi niż 5.0? Jak z czasem pracy na baterii? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 U mnie rewelacja. Wydajność jest zdecydowanie większa, względem Lollipopa (miałem wszystkie wersje Lollipopa, jak i prawie wszystkie Custom ROM'y bazujące na stocku. Te główne - Fulmics ROM i CloudyG3). Bateria świetnie trzyma, spokojnie dzień, min. 4h SOT. Jestem zachwycony tą aktualizacją. Wydaje mi się, że w piance poprawili kolory, co mi odpowiada (w Lollipopie były trochę zbyt blade...). Aktualizacja na wielki + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja na swoim zainstalowałem vaniraosp 6.0, mało co działało (wiadomo, custom) ale działał płynnie i bateria trzymała lepiej, gdyby nie to że nie działa sim i aparat to bym chyba na nim siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelan Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 @DaRkShAdOw Ty masz G3? o.O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 @Kelan raczej zainstalował na swojej Z1C xD Ale fakt dział w G3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 O sory myślałem że to dział ogólny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremerogo Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Z tego co wiem na G3 dużo lepiej z wydajnością i baterią na 6.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi