Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam serdecznie mam problem otóż jak zmienić kingroot na supersu? Proszę o jakiś prosty poradnik i czy w ogóle jest sens zmiany. Supersu wydaje mi się lepszym rozwiązaniem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam [emoji12] Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. Zainstaluj supersu zaktualizuj binaria i odinstaluj kingo, ot cała filozofia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KitLer Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tak jak napisał @DaRkShAdOw. Czy jest sens zmiany? Możesz pobróbować. To nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tylko że binarii mi nie aktualizuje nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 to już wtedy musisz rootować paczką zip z supersu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czyli przez twrp grać zip su? A podeślesz mi ową paczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tu znajdziesz paczkę su 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jest sposob na podmiane plikow. Superuser jest lepszy od tego kingo root. Najlepiej jest sie go pozbyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Proszę o wyjaśnienie jak i o link do su. Nie mogę znaleźć tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 @up Pawliniak podał link do poradnika jak zrootować, i właśnie jego użyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wow nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 http://download.chainfire.eu/312/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.10.zip?retrieve_file=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ok i instalacja przez twrp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamik0097 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 tak przez Twrp wrzucasz paczke i reboot Bez wipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ok zainstalowałem przez twrp. Teraz jak usunąć kingroot bo się nie da z poziomy aplikacji kingroot. I jak dać uprawnienia root przez supersu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tu masz : Pozbędziesz się tego badziewia, koledzy nie chętnie chcą pisać takie poradniki.. a szkoda. Bez sensu jest instalować inne odpowiedniki root-a. Lepiej je usunąć. Inny sposób to unroot w kingo root. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Niestety supersu mi nie działa wywala do pulpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A podmieniałeś plik tak? Wcześniej zainstalowałeś su.zip - tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamis Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Tak zainstalowałem su przez twrp usunąłem King i tyle. Su zawiesił się. W weekend chyba od nowa zainstaluje cm i su może będzie mniej syfu w systemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamis
Witam serdecznie mam problem otóż jak zmienić kingroot na supersu? Proszę o jakiś prosty poradnik i czy w ogóle jest sens zmiany.
Supersu wydaje mi się lepszym rozwiązaniem. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam [emoji12]
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi