michaldobiosz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mam problem z telefonem Samsung Galaxy s3 Neo problem tkwi w tym że jeżeli zalanczam telefon to wyskakuje coś takiego a niemam komputera żeby wgrac ROM lub coś innego proszę o pomoc PS: jestem tu nowy i to mój pierwszy poradnik Z góry dziękuje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witaj, temat został poprawiony zgodnie z regulaminem. Następnym razem tworząc temat zapoznaj się z tematem Jak zakładać temat. .... A tak naprawdę jaki ty masz problem z telefonem? Bo z tego nic nie wynika. Jesteś w trybie recovery ? why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 niemasz komputera to nic nie zrobisz. @NeoCM telefon się uruchamia tylko do download mode, bo nie może się włączyć normalnie, brak kernela czy systemu jest tego przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ponieważ wgralem taki jeden cwm bo chciałem wgrac cyanogenmoda 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pokaz co wgrywales. Odpowiedni rom wgrales pod s3 neo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie wgralem jeszcze romu tylko wgralem cwm przez flashback czy coś takiego Wgrywalem recowery przez flashify Z tego linku http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/6697-[samsung-Galaxy-S-III]-CyanogenMod-13---oficjalny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 A wiesz ze to nie wlasciwy plik? A wiesz ze jest roznica miedzy galaxy s 3 a s 3 neo? Wiesz, ze mogles uszkodzic trwale telefon ? Teraz musisz wgrac czysty firmware na swoj model. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 :/ nie widziałem pisalem że jestem nowy :/ PS : a możesz mi podać link do czystego firmware lub niebrandowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 http://www.sammobile.com/firmwares/download/49124/I9301IXCUAOF1_I9301IXEOAOF1_XEO/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ale tam jest model s3 Neo + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 a jest inny? jeśli dobrze widzę na zdj jest model i9301i więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Na pudelku bedziesz mial nr kodowy samsunga gt-i9301 - to bedzie dobry stock rom. Pod bateria tez masz nr kodowy jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zaraz sprawdze Jest "GT-I9301I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Kolega Ci dał dobry soft. Możesz wgrywać soft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ale mam jeszcze jedno pytanie bo wgralem tem ROM i telefon zatrzymuje się na logo Samsung czekalem 10minut i cały czas było tylko logo Da się to jakoś naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Czyli dobrze wgrałeś rom, teraz tylko wejdź do recovery (power,home, vol +) i zrób Wipe data factory reset I po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skuchacz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja bym zrobił full wipe, czyli wipe data factory reset + wipe cache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michaldobiosz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dzieki za pomoc telefon działa to wejściu do recowery i zrobieniu wipe data . Wszystkim dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 proszę bardzo Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michaldobiosz
Mam problem z telefonem Samsung Galaxy s3 Neo problem tkwi w tym że jeżeli zalanczam telefon to wyskakuje coś takiego a niemam komputera żeby wgrac ROM lub coś innego proszę o pomoc
PS: jestem tu nowy i to mój pierwszy poradnik
Z góry dziękuje ;D
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi