Kelan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witam Was wszystkich Dzisiaj przedstawie Wam sposób na zrootowanie naszej G3, działającej na Androidzie 6.0 Marshmallow PAMIĘTAJ! Forum, jak i ja nie odpowiadamy za jakiekolwiek uszkodzenia telefonu. Telefon rootujesz na WŁASNĄ odpowiedzialność. Co nam jest potrzebne? 1. Paczka z plikami, które zaraz będziemy instalować na naszym telefonie. --> POBIERZ Instrukcja 1. Zainstaluj KingRoot 2. Zainstaluj Autorec MM - po instalacji aplikacja automatycznie przeniesie do recovery 3. Zainstaluj w recovery Hacer Permisivo.zip 4. Następnie Reboot System 5. Wejdź do recovery 6. Zainstaluj Beta-SuperSu 2.52.zip 7. Reboot System 8. Ciesz się ROOT'em xda: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/root-twrp-marshmallow-d855-30b-t3286268 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiosa Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 witam mam problem, zrobiłem wszystko do punktu 4. nastepnie wszedłem w do Recovery przez Autorec MM i z tego miejsca zainstalowałem SuperSu. Telefon nie uruchamia się, stoi na Logo LG. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Format system i flash romu jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlas Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 U mnie to nie działa. Nie chce przełączć sie w recovery. Wejśc klawiszami tez nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzytkownik001 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Witam, ja mam problem z rootem, w ogóle nie działa żaden Kingroot, zarówno z paczki jak i najnowszy od Chińczyka. Moja wersja oprogramowania 6.0 V30b-260-01. Telefon do 6 aktualizowany przez PCSuite. Jak ktoś wie o co cho to poproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Androida 6 nie zrotujesz żadną aplikacją tego typu. Musisz sflashować SuperSU albo Magiska przez TWRP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Critu Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Pozwolę sobie odświeżyć tzw kotleta. Niestety ja zatrzymałem się na pkt. 2 Apka TWRP AutoRec MM, po zainstalowaniu zatrzymała się na ekranie tak jak na screanie i nic dalej się nie chce dziać. Po naciśnięciu na M nic się nie dzieje, cały czas wisi mi tylko ten ekran. Telefon normalnie działa dalej, jednak z apką chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 a masz soft v30b? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi