kamik0097 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) UWAGA! JA ANI FORUM NIE PONOSIMY ODPOWIEDZIALNOŚĆI ZA NIEUMIEJĘTNE USZKODZENIE URZĄDZENIA,WSZYSTKO CO ROBICIE TO ROBICIE NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. ROM S6 FOR I9305 *ROM https://mega.nz/#!Ipd2RDhI!R2FbSrmfudxbRFcuwo8LMyJgbx_0n5qMFrq9F9eBjXI GAAPSY - WGRANE W ROM WYMAGANIA * RECOVERY PHILZ TOUCH 6 LUB TWRP 2.7X.X WGRYWAMY TAK JAK KAŻDY INNY 1.RECOVERY 2.FULL WIPE 3.INSTALL ZIP FROM SD CARD 4.SZUKAMY ROMU I ZATWIERDZAMY PRZYCISKIEM POWER 5.YES 6. REBOOT 7.cieszymy się nowym systemem imitującym galaxy s6 na naszym s3 lte. BUGI- NIE MA Edytowane 5 Stycznia 2016 przez NeoCM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aveadik Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Chciałbym się dowiedzieć czemu nie chce mi w ogóle działać tylny aparat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Bug romu, zainstalowanie innej aplikacji nie pomaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aveadik Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamik0097 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zrobiłeś full wipe? Mi wsio działało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximilianoo Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Witajcie, w końcu po długim czasie udało mi się zabrać za mój s3, wybór padł naw/w rom. Uwagi: Podczas instalacji jest pole które należy zaznaczyć podczas gdy aparat nie zadziała podczas pierwszej instalacji. Wady które zauważyłem: - nie można włączyć lampy w aparacie - nie można przełączyć na kamerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo75 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Faktycznie, kamera u mnie też nie działa. Lampa natomiast działa bez problemów. Niestety dodatkową rzeczą, która nie działa jest alarm. Brak dzwonków dla alarmu inteligentnego. Poza tym, niezależnie od wybranego dzwonka głównego, zawsze uruchamia się jeden i ten sam dzwonek (Walk in the Forest). Jako lekarstwo na aparat/kamerę, polecam Google Camera - http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/camera/camera-2-7-008-release/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Aparat działa. Miałem ten ROM przez miesiąc. Uzywałeś N4Elite camera patch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi