NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 [LG G3s] CyanogenMod 13 - oficjalna wersja Oficjalny wątek poświęcony najnowszej wersji CM 13 dla posiadaczy LG G3 Wymagania: Odblokowany bootlader ROOT CWM/ TWRP - najnowsze Instalacja: Pobieramy ROM i Gapps Przenosimy pliki na telefon lub na sdcard Wchodzimy w custom recovery Wykonujemy pełne WIPE Instalujemy ROM i Gapps Reboot Pobierz: ROM: https://download.cyanogenmod.org/?device=jag3gds Gapps: http://cyanmod.pl/gapps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jafofx Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam mam LG D722 KITKAT 442 i dostaję z TWRP komunikat o błędzie: This package is for device: jagnm; this device is jagn Error flashing zip /sdcard/TWRP/cm-13.0-20160224-NIGHTLY-jagnm.zip Ktoś może mi to wytłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 masz inny model dlatego go nie puszcza. ewentualnie możesz usunąć pewne linijki z updater-script i by poszło ale możliwe ze skutki byłyby niezbyt fajne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jafofx Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dzięki, czyli nie ma szans na Andka 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 w sumie to możliwe, że by zadziałało, bo kotś tak robił ale nie mogę mieć 100% pewności. jak chcesz się podjąć ryzyka to wyślij mi updater-script z paczki z romem. Zrobię co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jafofx Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Z tym sobie akurat poradziłem, ale wielkie dzięki. Niestety wszystko wskazuje na zablokowany bootloader, mimo tego że TWRP startuje. Chwilowo brak pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 jeśli byłby zablokowany to wątpię, że byś zainstalował twrp. co sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jafofx Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Komunikat: " Secure booting Error ! Cause: boot certify " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 to faktycznie zablokowany.. to jak ty żeś wgrał tWRP? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jafofx Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Flashify pomaga Niestety metodą z podmianą pliku aboot nie mogę nic zrobić komunikat że nie może otworzyć pliku do zapisu. Ok, bootloader odblokowany. Jutro dam znać co z tego wyszło. Serdeczne dzięki za poświęcony czas. Pozdrawiam wszystkich. Po kilku nieudanych próbach, Andek 6 śmiga aż miło. Jedyny problem to blue screen przy włączonym debugowaniu usb, sprawdzę jutro. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek6754 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Hej koledzy, właśnie mam problem co osoba wyżej czyli : This package is for device: jagnm; this device is jagn. Co zrobić żeby to ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Ściągnij odpowiednia wersje. Instalujesz paczkę na telefon o kodowej nazwie "jagnm" a Twój telefon to "jagn". Nie wiem czym się to różni, ale to dwa różne warianty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek6754 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 No właśnie problemem jest to, że w necie znajduję wersje TYLKO jagnm.... z postów wyżej wynika że kolega jafofx sobie poradził ... Tylko jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 A odblokowałeś bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Karczyński Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Gdzie mogę pobrać tego CM? Link już nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Mógłby ktos wrzucić ten rom? Link już nie działa a w 14 mam straszne problemy z zasięgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
android_reg_edit Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=689010 Jakieś rosyjskie forum. Chyba się połapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi