Kuba Dombrowski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Witam. Problem jest taki jak w temacie. Polega on na tym że nie mogę kompletnie niczego zapisać na telefonie (obrazów z fb, muzyki itp. itd.) Dziwną sprawa jest też to ze aplikacje i gry z Google Playa mogę ściągać... Moglibyście mi pomóc? Z góry dziękuję za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Kolego. Najprościej będzie wgrać stocka, potem wykonać pełne wipe i w tedy sprawdzić czy wszystko działa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Hmm..pamięć nie zawalona? Nic nie wyskakuje? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Spróbuj usunąć albo zmienić nazwę folderu Pictures a z pobieraniem z przeglądarki.. Spróbuj adm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 PeliKan Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 @Kuba Dombrowski swap pamięci nie robiłeś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Czyli nie robiłeś xd a to co powiedziałem pomogło? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 spróbuj, albo chociaż folder screenshots w pictures,a z przeglądarką... chodziło mi o ADM Advanced Download Manager, aplikacja ze sklepu, mi też często nie szło pobieranie przez stockowy manager pobierania, jak już to nie pomoże, to musisz zrobić format pamięci wewnętrznej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Robisz kopie oczywiście, i w ustawieniach jest format pamięci wewnętrznej ale nie wiem czy nie usunie to aplikacji na sd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 To jednak by musiało być wipe data 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 nazwa kodowa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 DaRkShAdOw Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 http://www.sammobile.com/firmwares/download/54732/G357FZXXU1AOH4_G357FZOXA1AOH1_XEO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mam wolne 1,4GB Jeśli chodzi o komunikaty to: Jak ściągam coś z internetu to w przeglądarce jest błąd pobierania Jak próbuje robić screena to pisze ze pamięć USB może być w użyciu Jak chce coś z Facebooka zapisać to pisze przepraszamy wystąpił błąd czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Co to jest ten Swap Pamięci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jeśli chodzi o zmienianie nazwy pictures to nawet nie mogę zmienić tej nazwy w telefonie. Może na kompie by to zmienić? A z tą przeglądarką to nie zrozumiałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Nic nie pomogło, biorę się za format pamięci wewnętrznej. Powiesz mi, jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Znalazłem tylko format karty zewnętrznej (sd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Czyli jednak wipe data/factory reset? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Stocka... Zapodasz mi linka do takowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 SM-G357FZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Dombrowski Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dobra Problem rozwiązany, temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Dombrowski
Witam.
Problem jest taki jak w temacie.
Polega on na tym że nie mogę kompletnie niczego zapisać na telefonie (obrazów z fb, muzyki itp. itd.)
Dziwną sprawa jest też to ze aplikacje i gry z Google Playa mogę ściągać...
Moglibyście mi pomóc?
Z góry dziękuję za odpowiedź
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi